Skip navigation

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809
Title: Posmak niedosytu : kultura jedzenia, jedzenie kultury. Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. [recenzja]
Authors: Borysławski, Rafał
Keywords: Eating Culture; Ron Scapp; Brian Seitz
Issue Date: 2002
Citation: "Er(r)go" (2002), Nr 4, z. 2, 139-143
Abstract: Recenzja książki: Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809
ISSN: 2544-3186
Appears in Collections:Artykuły (W.Hum.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boryslawski_posmak_niedosytu_kultura_jedzenia.pdf255,1 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska Creative Commons License Creative Commons