Skip navigation

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12128/3686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGasz, Agnieszka-
dc.date.accessioned2018-05-17T09:19:05Z-
dc.date.available2018-05-17T09:19:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationA. Charciarek, H. Fontański, J. Lubocha-Kruglik (red.), “Jednostki języka w systemie i mowie” (s. 48-59). Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.identifier.isbn9788380124899-
dc.identifier.isbn9788380124905-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12128/3686-
dc.description.abstractThe theme of the article is the characteristics of Polish and Russian physiological verbs related to mechanic food processing. Research conducted on the material picked from lexicographic sources, belles-lettres and the press intends to detect significant semantic and syntactic particularities of verbs from the semantic group in question.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectjęzyk polskipl_PL
dc.subjectjęzyk rosyjskipl_PL
dc.subjectczasowniki fizjologicznepl_PL
dc.subjectgramatyka porównawczapl_PL
dc.titlePolskie i rosyjskie czasowniki fizjologiczne związane z mechaniczną obróbką pokarmupl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartpl_PL
Appears in Collections:Książki/rozdziały (W.Hum.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gasz_Polskie_i_rosyjskie_czasowniki_fizjologiczne.pdf540,05 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne, bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons License Creative Commons