Skip navigation

Zastosuj identyfikator do podlinkowania lub zacytowania tej pozycji: http://hdl.handle.net/20.500.12128/14532
Pełny rekord metadanych
DC poleWartośćJęzyk
dc.contributor.authorDrożdż, Anna-
dc.date.accessioned2020-06-17T08:06:00Z-
dc.date.available2020-06-17T08:06:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citation"Lud" T. 97 (2013), s. 345-347pl_PL
dc.identifier.issn0076-1435-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12128/14532-
dc.description.abstractRecenzja książki Katariny Novakovej, „Kulinarna kultura regionov Slovenska”, Bratislava: VEDA vydavatel’stvo Slovenskej akademie vied 2012, ss. 495pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/pl/*
dc.subjectKatarina Novakovapl_PL
dc.subjectKulinarna kultura regionov Slovenskapl_PL
dc.titleKatarina Novakova , „Kulinarna kultura regionov Slovenska”, Bratislava: VEDA vydavatel’stvo Slovenskej akademie vied 2012, ss. 495 [recenzja]pl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reviewpl_PL
Pojawia się w kolekcji:Artykuły (W.Hum.)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Drozdz_kulinarna_kultura_regionov.pdf288,62 kBAdobe PDFPrzejrzyj / Otwórz
Pokaż prosty rekord


Uznanie autorstwa bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons Creative Commons