Skip navigation

Zastosuj identyfikator do podlinkowania lub zacytowania tej pozycji: http://hdl.handle.net/20.500.12128/4853
Pełny rekord metadanych
DC poleWartośćJęzyk
dc.contributor.authorKowalczyk-Twarowski, Krzysztof-
dc.date.accessioned2018-06-22T07:32:41Z-
dc.date.available2018-06-22T07:32:41Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationW. Kalaga, T. Rachwał (red.), "Viands, wines and spirits nourishment and (in) digestion in the culture of literacy : essays in cultural practice" (S. 52-57). Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.identifier.isbn8322612427-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12128/4853-
dc.description.abstractA problem relating to the provision of food underlies the early colonial history of the English in North America. In Virginia the supply of victuals constituted a cmcial aspect of the rivalry between the native Americans and the whites. European failure in that field resulted in instances of settlers abandoning their communities in order to live with the Indians as well as in these of burning native cornfields. Both phenomena led to a toughening up of imperial policy.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherKatowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectfoodpl_PL
dc.subjectliteraturepl_PL
dc.subjectculturepl_PL
dc.titleProvide, provide : food in the American Southpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartpl_PL
Pojawia się w kolekcji:Książki/rozdziały (W.Hum.)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Kowalczyk_Twarowski_Provide_provide.pdf350,32 kBAdobe PDFPrzejrzyj / Otwórz
Pokaż prosty rekord


Uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne, bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons Creative Commons