DC pole | Wartość | Język |
dc.contributor.author | Borysławski, Rafał | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-05T06:54:50Z | - |
dc.date.available | 2020-05-05T06:54:50Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | "Er(r)go" (2002), Nr 4, z. 2, 139-143 | pl_PL |
dc.identifier.issn | 2544-3186 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809 | - |
dc.description.abstract | Recenzja książki: Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.rights | Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/ | * |
dc.subject | Eating Culture | pl_PL |
dc.subject | Ron Scapp | pl_PL |
dc.subject | Brian Seitz | pl_PL |
dc.title | Posmak niedosytu : kultura jedzenia, jedzenie kultury. Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. [recenzja] | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/review | pl_PL |
Pojawia się w kolekcji: | Artykuły (W.Hum.)
|