Skip navigation

Zastosuj identyfikator do podlinkowania lub zacytowania tej pozycji: http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809
Pełny rekord metadanych
DC poleWartośćJęzyk
dc.contributor.authorBorysławski, Rafał-
dc.date.accessioned2020-05-05T06:54:50Z-
dc.date.available2020-05-05T06:54:50Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citation"Er(r)go" (2002), Nr 4, z. 2, 139-143pl_PL
dc.identifier.issn2544-3186-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12128/13809-
dc.description.abstractRecenzja książki: Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/*
dc.subjectEating Culturepl_PL
dc.subjectRon Scapppl_PL
dc.subjectBrian Seitzpl_PL
dc.titlePosmak niedosytu : kultura jedzenia, jedzenie kultury. Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. [recenzja]pl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reviewpl_PL
Pojawia się w kolekcji:Artykuły (W.Hum.)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Boryslawski_posmak_niedosytu_kultura_jedzenia.pdf255,1 kBAdobe PDFPrzejrzyj / Otwórz
Pokaż prosty rekord


Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska Creative Commons Creative Commons