Skip navigation

Zastosuj identyfikator do podlinkowania lub zacytowania tej pozycji: http://hdl.handle.net/20.500.12128/7912
Pełny rekord metadanych
DC poleWartośćJęzyk
dc.contributor.authorCaputa, Marcin-
dc.contributor.authorKukuła, Kornela-
dc.contributor.authorSybilska, Ewa-
dc.contributor.authorWiniarska, Gabriela-
dc.contributor.authorGajecka, Monika-
dc.contributor.authorGuzy-Wróbelska, Justyna-
dc.contributor.authorMorończyk, Joanna-
dc.contributor.authorWójcikowska, Barbara-
dc.contributor.authorKurowska, Marzena-
dc.date.accessioned2019-01-23T07:23:44Z-
dc.date.available2019-01-23T07:23:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationE. Sierka, A. Nadgórska-Socha (red.), "Aktualne Problemy Ochrony Środowiska. Ocena Stanu, Zagrożenia Zasobów i Stosowane Technologie". (S. 128-129). Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.identifier.isbn978-83-939472-2-5-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12128/7912-
dc.descriptiontekst w j. pol. i ang.pl_PL
dc.description.abstractOcena poprawności oznaczeń produktów spożywczych pod kątem zawartości genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO).pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Śląskiegopl_PL
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectprodukty spożywczepl_PL
dc.subjectGMOpl_PL
dc.subjectbiologia molekularnapl_PL
dc.titleWykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz?pl_PL
dc.title.alternativeUse of molecular biology techniques to identify genetically modified organisms (GMOs) in food products – do you know what you eat?pl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartpl_PL
Pojawia się w kolekcji:Książki/rozdziały (WNP)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Caputa_Wykorzystanie_technik_biologii_molekularnej.pdf451,52 kBAdobe PDFPrzejrzyj / Otwórz
Pokaż prosty rekord


Uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne, bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons Creative Commons