Skip navigation

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12128/7912
Title: Wykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz?
Other Titles: Use of molecular biology techniques to identify genetically modified organisms (GMOs) in food products – do you know what you eat?
Authors: Caputa, Marcin
Kukuła, Kornela
Sybilska, Ewa
Winiarska, Gabriela
Gajecka, Monika
Guzy-Wróbelska, Justyna
Morończyk, Joanna
Wójcikowska, Barbara
Kurowska, Marzena
Keywords: produkty spożywcze; GMO; biologia molekularna
Issue Date: 2017
Publisher: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Citation: E. Sierka, A. Nadgórska-Socha (red.), "Aktualne Problemy Ochrony Środowiska. Ocena Stanu, Zagrożenia Zasobów i Stosowane Technologie". (S. 128-129). Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Abstract: Ocena poprawności oznaczeń produktów spożywczych pod kątem zawartości genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO).
Description: tekst w j. pol. i ang.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12128/7912
ISBN: 978-83-939472-2-5
Appears in Collections:Książki/rozdziały (WNP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Caputa_Wykorzystanie_technik_biologii_molekularnej.pdf451,52 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne, bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons License Creative Commons