http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809
Title: | Posmak niedosytu : kultura jedzenia, jedzenie kultury. Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. [recenzja] |
Authors: | Borysławski, Rafał |
Keywords: | Eating Culture; Ron Scapp; Brian Seitz |
Issue Date: | 2002 |
Citation: | "Er(r)go" (2002), Nr 4, z. 2, 139-143 |
Abstract: | Recenzja książki: Ron Scapp, Brian Seitz (eds.), „Eating Culture”. Albany, State University of New York Press 1998. |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12128/13809 |
ISSN: | 2544-3186 |
Appears in Collections: | Artykuły (W.Hum.) |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boryslawski_posmak_niedosytu_kultura_jedzenia.pdf | 255,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Uznanie autorstwa na tych samych warunkach 3.0 Polska Creative Commons License