Skip navigation

Zastosuj identyfikator do podlinkowania lub zacytowania tej pozycji: http://hdl.handle.net/20.500.12128/7912
Tytuł: Wykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz?
Tytuł równoległy: Use of molecular biology techniques to identify genetically modified organisms (GMOs) in food products – do you know what you eat?
Autor: Caputa, Marcin
Kukuła, Kornela
Sybilska, Ewa
Winiarska, Gabriela
Gajecka, Monika
Guzy-Wróbelska, Justyna
Morończyk, Joanna
Wójcikowska, Barbara
Kurowska, Marzena
Słowa kluczowe: produkty spożywcze; GMO; biologia molekularna
Data wydania: 2017
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Źródło: E. Sierka, A. Nadgórska-Socha (red.), "Aktualne Problemy Ochrony Środowiska. Ocena Stanu, Zagrożenia Zasobów i Stosowane Technologie". (S. 128-129). Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Abstrakt: Ocena poprawności oznaczeń produktów spożywczych pod kątem zawartości genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO).
Opis: tekst w j. pol. i ang.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12128/7912
ISBN: 978-83-939472-2-5
Pojawia się w kolekcji:Książki/rozdziały (WNP)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis RozmiarFormat 
Caputa_Wykorzystanie_technik_biologii_molekularnej.pdf451,52 kBAdobe PDFPrzejrzyj / Otwórz
Pokaż pełny rekord


Uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne, bez utworów zależnych 3.0 Polska Creative Commons Creative Commons